Om Xpressurself.se

Xpressurself.se startades sommaren 2016. Idén och konceptet har formats under snart 6 år och nu äntligen har jag tagit tag i det på riktigt!

Målsättningen med Xpressurself!

xpressurself

Målsättningen är ganska simpel. Jag vill hjälpa människor uttrycka sig fullt ut utan hämningar. Alldeles för många människor i dagens samhälle är ”förtryckta” av sociala normer och strukturer.

Hur allt började

Idén föddes helt enkelt för att jag själv varit en person som inte vågat uttrycka mig fullt ut. Jag var ganska osäker i tonåren och vågade inte säga vad jag tyckte. Sedan upptäckte jag olika former av personlig utveckling, det började faktiskt med boken ”alla får ligga” av Henrik Fexeus. Sedan hittade jag flera andra intressanta personligheter inom området som Tony Robbins, David Deida och Owen Cook.

Jag började att uttrycka mig själv mer ärligt och ta för mig mer av livet. Ett klassiskt exempel var att jag nu mer öppet vågade uttrycka mina känslor för tjejer. Om jag såg en tjej på stan jag gillade så vågade jag nu gå fram och säga hej och starta en konversation.

Men även saker som att våga prata mer i en social grupp eller stå på sig i en argumentation/konflikt har jag blivit mycket bättre på.

Detta har berikat mitt liv något så oerhört mycket. Jag vill påstå att jag nu är genuint lycklig. För 6-10 år sen var historian annorlunda, det var få dagar jag var nöjd med mig själv och det kändes som om mitt liv var en dyster svartvitt film. Numera är det en feel good film med starka färger!

Vad som kommer att erbjudas här

Jag kommer att börja detta projekt i lugn takt. Jag kommer att skriva artiklar och ge tips på hur man kan utveckla sig som person. Det kan vara allt mellan spiritualitet, raggning och träning. Målet är även att få det till en liten portal där andra kunniga individer kan gästblogga.

Nästa steg är att erbjuda någon form av material och kurser. Jag har inte alls ”bestämt” något än men jag har några idéer:

  • E-böcker
  • Medlemssida med unika videor
  • Seminarier
  • Live coaching

Det är alltså många nya och häftiga saker på gång här! Sidan kommer att uppdateras mycket i framtiden så kika gärna in så ofta du kan! Klicka här för att komma i kontakt med mig.